Medlemskap utan bindningstid

Nu öppnar vi medlemskap för Botox, Profhilo och PRP. Det kommer vara fantastiskt förmånligt att vara medlem och det har aldrig varit lättare att dela upp kostnaden för dina behandlingar och bli påmind när det är dags för nästa! Vi har två olika nivåer på medlemskap. Silver och Guld beroende på hur många behandlingar du vill göra per år. Du kan när som helst ändra nivå och det är ingen bindningstid alls!

Våra medlemskap

Botox

Botox bör göras var 4:e till var 3:e månad för att upprätthålla en slät och fräsch look i panna, mellan ögonen och runt ögonen. Hur många områden du väljer bestämmer du tillsammans med din behandlare.

Läs mer och boka här >>

Profhilo

Många klinkers favoritbehandling nr 1 är Profhilo. En naturlig behandling med hyaluronsyra som bygger upp din egen hud och vävnad när du tappat lyster eller fasthet. Inleds med två behandlingar med 4 veckors mellanrum följt av en behandling var 4-6:e månad.

Läs mer och boka här >>

PRP

Platelet Rich Plasma för håravfall utvinner vi från ditt eget blod och genom en process i två delar får vi fram de nyttiga tillväxtfaktorerna som vi inicerar över huvudet för att bibehålla hårsäckarna och göra det vitalare vilket kan resultera i ökad hårväxt. Ska inledas med 4 behandlingar med två veckors mellanrum följt av en behandling var 3:e månad.

Läs mer och boka här >>

Varför medlemskap?

Det är betydligt mycket billigare kostnad per behandling och utan någon bindningstid. Det går till så att när du kommer till kliniken första gången så lägger du och din behandlare en plan för din estetiska hälsa med ett långsiktigt perspektiv. För första behandlingen betalar du ett väldigt rabatterat pris, ca 35-50% av ordinarie pris, och så startar ditt medlemskap. Det dras då ett förutbestämt belopp varje månad via det betalningssätt du föredrar som tex autogiro eller faktura. Det blir enkelt och smidigt och sker utan att du behöver tänka på det. Du som medlem kommer få förmånliga erbjudanden, chans att medverka som modell vid introducerande av nya produkter gratis eller till en låg kostnad och hålla dig uppdaterad om de nyaste behandlingarna via vårt medlemsbrev.

Bli en del av Gamla stan kliniken och upprätthåll resultaten inte bara idag utan långsiktigt. Kom ihåg att det är enklare att upprätthålla din önskade nivå när man kontinuerligt underhåller den istället för att vänta för länge och få börja om på nytt varje gång.

Trygghet & säkerhet

Klinikens medarbetare har alla över 20 års erfarenhet från akutsjukvården vilket ger dig en trygghet när du genomgår behandling hos oss. Vi tar del av nya behandlingsmetoder som vi bedömer lämpar sig på kliniken och ger goda resultat. Samtliga innehar legitimation utfärdad av Socialstyrelsen.

Certifierade av REBS – Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige