ZO Skin Health

Vi på Gamla stan kliniken har en egen webbshop hos ZO Skin health.
Klicka på länken och beställ påfyllning av produkter direkt hem till dig.

https://zoskinhealth.no/sv/?ref=gamlastankliniken

ZO Stimulator Peel 

Zo Stimulator Peel är en stimulerande behandling som kombinerar tre effektiva syror ( mjölksyra, glykolsyra och citronsyra). Med aktiva ingredienser för att öka cellförnyelsen och den jobbar för att reducera fina linjer och rynkor. ZO Stimulator Peel passar bra för alla hudtyper.
Huden blir mjuk, jämn och får omedelbart en fantastik lyster. Perfekt som lunch- eller party peel och rekommenderas i en kur på flera behandlingar för långvarigt och bättre resultat. Peelen kan med fördel upprepas var 4:e till 6:e vecka.

Peelingen utförs i flera olika steg. Behandlingen inleds med att huden på ansikte och hals rengörs och exfolieras för att stimulera cellförnyelsen. Därefter avfettas huden för att förbättra penetrationen av ZO Stimulator Peel och övriga behandlande produkter. Därpå appliceras peelingen som stimulerar cellförnyelsen, något som kan upplevas som en lätt stickande känsla. Peelingen får sedan verka en kort stund under övervakning av din hudterapeut. Peelingen avlägsnas med hjälp av en neutralisering som återställer hudens pH, i samband med detta kan en värmande känsla uppstå som varar i 3-10 sekunder. Behandlingen avslutas med en kylande sheet masque. Och därefter avslutande produkter.

Efter behandling:
Efter ZO Stimulator Peel är det viktigt att inte utsätta sig för UV-strålar på ca en vecka. Och att använda solskydd på dagtid.

Kontraindikationer:
Är gravid eller ammande
Har aktiv herpes

Prislista

BEHANDLINGAR PRIS
ZO Stimulator Peel 45 min 1295