Skinbooster

Restylane Skinbooster förbättrar hudens elasticitet och motverkar fina linjer i ansiktet samt ger fukt och lyster. Passar för ansikte och hals. Man kan använda produkten som en kur med 3-4 behandlingar med 2 veckors mellanrum eller som en underhållsbehandling att göra 1 gång per månad.


Viscoderm hydrobooster

Viscoderm hydrobooster är en behandling för att återskapa fukt på djupet i huden samt för att ta bort fina linjer/rynkor utan att bygga volym så som en filler. Produkten innehåller hyaluronsyra men stimulerar även kroppens egen produktion av hyaluronsyra. För dig som behandlats med botox för rynkor men ändå har kvarvarande linjer som botox inte biter på då de är för djupa tex så är en kombinationsbehandling med Viscoderm hydrobooster en utmärkt metod att nå målet och släta ut linjerna. Rekommenderat är två behandlingar med 2 månaders mellanrum.

När det gäller återfuktning så är Viscoderm utmärkt att fördela över hela ansiktet för en jämn och fin gloweffekt. Behandlingen är något mildare än kusinen Profhilo från samma tillverkare.

.

Prislista

BEHANDLINGAR PRIS
Restylane Skinbooster – 1 behandling 1200
Viscoderm hydrobooster – 1 behandling  (1,1ml) 2800
Viscoderm hydrobooster – 2 behandling  (2 x 1,1ml) 5000