CryoPen

Önskar du bli av med dina hudåkommor som vårtor, åldersfläckar, pigment mm? Vi använder CryoPen som arbetar med kyla för att effektivt behandla olika hudåkommor. Behandlingen tar bara några sekunder och för de flesta räcker en behandling medan vissa behöver flera för att uppnå önskat resultat. Resultat varierar beroende på vilket område som behandlas och utgångsläget. Den specialdesignade pennan låter oss arbeta med millimeterprecision och avlägsna olika hudförändringar utan att skada frisk vävnad.

Vi hjälper dig att ta bort godartade förändringar som du önskar avlägsna av rent kosmetiska skäl. Observera att vi inte har möjlighet till provtagning och undersökning om en åkomma eller hudförändring är ofarlig eller inte. I sådana fall ska du först ta kontakt med din vårdcentral eller en hudläkare för bedömning av hudförändringar. Ett annat alternativ är tjänsten Doktor24 som kan bedöma en del hudförändringar genom att du skickar bilder online till deras läkare.

CryoPen är en populär, skonsam och väl beprövad metod för behandling av godartade hudåkommor som:

Leverfläckar, födelsemärken, hudflikar, skintags, vårtor, fibrom, seborroisk keratos, jordgubbsmärke, hallonmärke, smultronmärke, hemangiom, åldersfläckar, blodprickar, fettknölar, pigmentfläckar, seborrheic keratoses mm

Prislista

BEHANDLINGAR PRIS
CryoPen Small 1-5 st mindre fläckar eller 1-2 st större fläckar 1500
CryoPen Medium 6-10 st mindre fläckar eller 2-4 st större fläckar 2500
CryoPen Large 10-15 st mindre fläckar eller 5-7 st större fläckar 3500