Profhilo

Profhilo är en relativt ny och fantastisk behandlingsmetod då din hud visar tecken på åldrande och i behov av lyster och vitalitet. Profhilo är en BDDE-fri och stabiliserande hyaluronsyra som kraftigt stramar upp huden och ökar spänst. Detta är produkten som alla pratar om och det är inte ett oförtjänt rykte att Profhilo skapar ett yngre utseende. Produkten kan med fördel kombineras med andra behandlingar som Botox och fillers och bäst resultat får man om man börjar med Profhilobehandling och därefter botox och/eller fillers. Profhilo ska ges som en kur till huden som består av 2-3 behandlingar med 4 veckors mellanrum. Effekten kommer gradvis och visar fullt resultat efter ca 30dgr efter 2:a respektive 3:e behandlingen. Det är normalt med svullnad i ansiktet upp till ca en vecka efter behandling vilket man bör tänka på om man vill behandla sig inför någon speciell situation. Man ska också undvika sol första veckan efter behandling.

Produkten injiceras på ca fem punkter per ansiktshalva och gör sitt jobb på djupet av huden. Förutom kinder, runt mun och haka så är mörka ringar och slapp hud under ögonen ett utmärkt område för behandling med Profhilo där man ser ett tydligt resultat. Profhilo kan även göra ett bra jobb på halsområdet om huden är slapp och behöver föryngras. Det krävs ofta 3 behandlingar av halsen för fullgott resultat.

När vi behandlar din hud med Profhilo så kickar vi igång din egen produktion av kroppseget hyaluronsyra och din hud kommer successivt få mer lyster och spänst. För bästa resultat krävs även att du fortsätter din behandling hemma och använder rätt hudprodukter dagligen. All hud kräver olika produkter och när du behandlats med Profhilo-injektioner behöver du fylla på med ytterligare hyaluronsyra och därför har det framgångsrika gänget bakom IBSA’s produkt Profhilo tagit fram en Antioxidantcreme som förutom hyaluronsyra även innehåller det patenterade extraktet Salvia Haenkei för att motverka fria radikaler. Studier har visat att denna produkt kan minska hudens åldrandeprocess med så mycket som 50% och även reducera dina rynkors djup med 30%. Produkten ska appliceras morgon och kväll efter serum och rengöring och kan med fördel användas både i ansiktet och på hals och dekolletage.

Prislista

BEHANDLINGAR PRIS
Profhilo 1 behandling 2 ml: 3500
Profhilo 2 behandlingar à 2 ml 6000
Profhilo 3 behandlingar à 2 ml 9000
Profhilo Haenkenium 50 ml
Antioxidantcreme egenbehandling efter Profhiloinjektion

699